Dierenartsenpraktijk Smits-Matthijs | tel: 089 76 68 30


Wie zijn wij

Geschiedenis

Dierenarstenpraktijk Smits-Matthijs bestaat al sinds 1989 en heeft dus een zeer ruime ervaring in het behandelen en verzorgen van dieren.
Dr. Jean Smits startte de praktijk in Eisden  in een gerenoveerd pand. Ondertussen houd hij zich voornamelijk bezig met orthopedie, orthopedische chirurgie en weke delen chirurgie.


In 1991 kwam Dr. Anne Matthijs erbij.  Zij verzorgt de meeste spreekuren en neemt ook de administratie voor haar rekening. Sinds de verhuis in 2001 naar de nieuwe praktijkgebouwen is er ook permanent een derde collega aan het werk. 


Dr. Stephanie Opdenakker  zorgt ervoor dat ondanks de drukke agenda alles toch vlot verloopt. Zij draait de spreekuren mee, assisteert Dr. Smits bij de complexere operaties en voert zelfstandig de basis operaties  uit.

 
Onze assistente Linda helpt u aan de balie voor het afhalen van medicatie en voeding. Zij bekommert zich om de patienten tijdens hun verblijf in de hospitalisatie en zorgt ervoor dat de praktijk steeds piekfijn in orde is.

Sinds november 2018 krijgt Linda de hulp van onze nieuwe assistente Samira, samen zorgen zij ervoor dat de balie altijd bemand is, dat u aan de telefoon zo snel mogelijk geholpen word en dat de gehospitaliseerde patiƫnten de nodige zorg krijgen.

Tijdens vakanties en op zeer drukke momenten komt Dr. Nathalie Coenen ons team versterken, zij heeft een bijzondere interesse in reptielen. 

In onze praktijk beschikken wij over een ruime wachtkamer met balie, 2 consultatie-kamers en een  goed uitgeruste operatiekamer annex  RX ruimte.  Wanneer uw huisdier moet blijven voor een langere verzorging beschikken wij over een hospitalisatie om uw dier de aandacht en ruimte te geven die het nodig heeft. .

Parkeerplaats is voorzien voor het gebouw.