Geschiedenis

Dierenartsenpraktijk Smits-Matthijs bestaat al sinds 1989 en heeft dus een zeer ruime ervaring in het behandelen en verzorgen van dieren.
Dr. Jean Smits startte de praktijk in Eisden in een gerenoveerd pand. Ondertussen houd hij zich voornamelijk bezig met orthopedie, orthopedische chirurgie en weke delen chirurgie.

 

In 1991 kwam Dr. Anne Matthijs erbij. Zij verzorgt de meeste consultaties en neemt ook de administratie voor haar rekening. Sinds de verhuis in 2001 naar de nieuwe praktijkgebouwen is er ook permanent een derde collega aan het werk.

 

Dr. Stephanie Opdenakker zorgt ervoor dat ondanks de drukke agenda alles toch vlot verloopt. Zij draait de consultaties mee, assisteert Dr. Smits bij de complexere operaties en voert zelfstandig de basis operaties uit.

 

Sinds de zomer van 2021 versterkt dierenarts Lars Defever ons team. Hij draait voornamelijk mee tijdens de consultaties en springt bij in de operatiekamer waar nodig.  Verder heeft hij ook een grote interesse in paarden. 

Sinds mei 2020 krijgt Linda de hulp van onze nieuwe assistente Carla, samen zorgen zij ervoor dat de balie altijd bemand is, dat u aan de telefoon zo snel mogelijk geholpen word en dat de gehospitaliseerde patiënten de nodige zorg krijgen.

 

In onze praktijk beschikken wij over een ruime wachtkamer met balie, 2 consultatie-kamers en een goed uitgeruste operatiekamer annex RX ruimte. Wanneer uw huisdier moet blijven voor een langere verzorging beschikken wij over een hospitalisatie om uw dier de aandacht en ruimte te geven die het nodig heeft.

Parkeerplaats is voorzien voor het gebouw.